Süleyman Demirel İlkokulu

Vizyon: Eğitim öğretim kalitesiyle fark yaratan lider bir okul olmak.

Misyon: Etkili öğretme ve öğrenme stratejilerini kullanarak gelişen ihtiyaçlara cevap veren eğitim programları ve kulüp faaliyetlerini aktif olarak yürüterek bütün öğrencilerin en üst derecede öğrenmesini sağlamak, öğrencilerin bilgi beceri ve kendine güvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır.

Başarılar: OKULUMUZUN HER GEÇEN GÜN BAŞARISI ARTMAKTADIR.MAHALLENİN GECEKONDU BÖLGESİ OLMASI NEDENİYLE AİLELERİN EKONOMİK DURUMLARI EĞİTİME BAKIŞLARINI ETKİLEMEKTE OLMASINA RAĞMEN OKULA BAKIŞLARINDAKİ DEĞİŞİKLİKLERLE BİRLİKTE HER YIL BAŞARIMIZI ARTIRARAK DEVAM ETMEKTEYİZ

Saatler: 08:30 / 13:10
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Özel servis var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleymandemirelio.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH.3444 SOKAK NO7 KEPEZ ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2095
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ; ANTALYA İLİ , KEPEZ İLÇESİ FATİH MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.HAYVANAT BAHÇESİNİN KARŞISINA DÜŞMEKTEDİR.

Adres - FATİH MAH.3444 SOKAK NO7 KEPEZ ANTALYA

Ulaşım ULAŞIM TRANVAY VE OTOBÜSLER İLE ŞEHRİN HER NOKTASINA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI ORTALAMA 5 KM OLUP ŞEHRİN HER BÖLÜMÜNE TRANVAY VE ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLER İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.